Hardball våben

JLS RX4 Storm riffel

1.699 kr

Hardball våben

Tokyo Marui VSR-10 Wood

1.799 kr

Hardball våben

G608-6

1.199 kr

Hardball våben

C-25 m. lyddæmper

98 kr

Hardball våben

Tarus PT92

248 kr

Hardball våben

Sport 106, CO2

429 kr

Hardball våben

G.26 Sort

149 kr

Hardball våben

Cybergun FN SCAR, Sort

2.099 kr

Hardball våben

G&G ARP556

2.799 kr

Hardball våben

Umarex Glock 19, CO2

1.249 kr

Hardball våben

Steyr SSG 69 P2

899 kr

Hardball våben

G&G PRK9 RTS

3.299 kr

Hardball våben

Zastava R357, Chrome

349 kr

Hardball våben

Umarex Glock 19X, Gas

1.299 kr

Hardball våben

TM Hi-Capa 5.1

1.299 kr

Hardball våben

M700, CO2

2.799 kr

Hardball våben

CZ P-09, GBB

1.199 kr

Hardball våben

M14

279 kr

Hardball våben

Tarus PT92

298 kr

Hardball våben

1911 Dual Løb, Sort

2.014 kr

Hardball våben

G.20s Sølv

199 kr

Hardball våben

G&G PDW15-CQB

2.799 kr

Hardball våben

G&G GPM92

1.399 kr

Hardball våben

VFC M4 SRX 303

3.199 kr

Stort udvalg af billige hardball våben online hos Basto

Da interesse for hardball våben er stor og i vækst, findes der også rigtig mange forskellige modeller og typer. Den næsten tro kopi kan nemlig skabe en autentisk stemning, når man er ude på banen for at kæmpe med sine venner. For mange bruger hardball våben til spil og leg, hvor man spiller mod et eller flere hold.

Har du derfor en indre jæger eller soldat gemt i dig, kan det være, at vores forhandlere har netop det billige hardball våben, som du går og leder efter.

Hvad er et hardball våben?

Hardball våben bliver også kaldet softguns i nogle kredse, mens andre associerer softguns med paintball pistoler. Konceptet er, som sagt, et våben, der er kopieret og inspireret efter et rigtigt skydevåben. Dog skyder hardball våben ikke med ammunition, men derimod med små plastikkugler på 6 mm., som affyres ved hjælp af enten CO2 eller el.

Denne type softguns er derfor et våben, der ikke er farlige på samme vis som et almindeligt våben. Men det har et autentisk udseende, hvilket mange våbenentusiaster og hardballentusiaster går meget op i. Det skal nemlig helst ligne et virkeligt våben, således at spillet bliver så oprigtigt og virkelighedstro som muligt.

For at eje et hardball våben skal man være fyldt 18 år, men du må gerne bruge et hardball våben på en skydebane, når du er fyldt 16 år. Det er en ufarlig hobby, hvis man holder sig til reglerne og spiller med ansvarlighed overfor de andre spillere. Opsæt derfor nogle klare regler, inden I går i gang med at spille – så I altid har nogle klare retningslinjer at spille efter.

Hvad bruger man et hardball våben til?

Oftest bruges hardball til spil mellem to eller flere hold, hvor det handler om at skyde og nedlægge modstanderen. Våbnet bliver derfor brugt som en del af en hobby eller en sportsgren, da en kamp mellem gode venner sagtens kan være med til at give lidt sved på panden.

Hvis du ikke er meget for at skyde med almindelig ammunition, er det også muligt at benytte sig af hardball våben på en skydebane. Du kan derfor også bruge den til at blive bedre til at sigte, hvis du gerne vil forbedre dine sigteevner inden næste spil eller jagttur.

Der er regler for, hvor man må benytte sig af hardball våben, da dette skal foregå på en skydebane eller et sted, hvor det er godkendt, at der spilles med hardball våben. Når det bliver brugt til spil, er det sjovest at spille på en godkendt hardballbane, hvor der gode gemmesteder til begge hold.

Køb billige hardball våben online

Vores forhandlere har et stort online udvalg af billige hardball våben, så du nemt og hurtigt kan finde det våben, der passer til din stil. Der findes nemlig mange forskellige typer af hardball våben, da du både finder billige hardball våben, som er inspireret af en riffel, pistol, shotguns etc.

Med et klik sender vi dig videre til forhandlere af hardball våben online, hvor vi kan garantere en god og sikker service. Det er nemlig muligt at finde billige hardball våben i en god kvalitet.