-20%

Køb alt det bedste fra Salomon online

Helt tilbage i 1947 blev et fransk sportsudstyrsbrand etableret. I dag kender vi dette brand som Salomon. Siden brandets begyndelse har de leveret kvalitetsudstyr til et væld af mennesker over hele verden.

Det lille familieforetagende startede med at producere savklinger, men tilpassede hurtigt deres udstyr til at producere stålkanter til ski og kabelbindinger. I 1979 lancerede de den første skistøvle, og siden da begyndte det at gå stærkt for det franske sportsbrand. I dag kender vi Salomon for deres uundværlige produkter, der er et kært eje hos enhver udendørsentusiast. Derfor har vi samlet et stort udvalg fra Salomon i vores oversigt, som du kan gå på jagt i.

Billige vandrestøvler og sko til trekking

Salomon har ikke blot designet kvalitet til fødderne. Alle deres typer af fodtøj har nogle helt særlige funktioner og teknologier, der har skabt et væld af vandrestøvler og sko, der egner sig særligt godt til trekking og hiking i ethvert terræn. Alle deres vandrestøvler er opbygget med fokus på komfort og maksimal bevægelse samtidig med, at dine fødder får den rette støtte i det ujævne terræn. Dermed får du vandrestøvler med den bedst mulige kontakt til underlaget.

Men er du ikke så meget til støvlen, kan du også finde vandresko online fra Salomon. Her er skaftet på den klassiske vandrestøvle væk, hvilket giver dig et mere let fit og øger fodens fleksibilitet, når den er i bevægelse. Fælles for alle typer af fodtøj er, at der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller holdbarhed.

Hold styr på tingene under aktivitet

Salomon har ikke kun styr på fodtøjet. De har nemlig også designet en lang række af billige rygsække, der egner sig til et væld af formål. Her finder du forskellige modeller og størrelser alt efter, hvad du skal bruge din rygsæk til. Du finder blandt andet Skin Pro, der er en letvægtsrygsæk med indbygget drikkedunk, som gør det nemt for dig at være fuldt forsynet på turen.

Salomons små rygsække er særligt velegnet til den korte trekkingtur eller løbeturen. Alle rygsække kan spændes godt til med sine forskellige justerbare stropper, som sørger for den bedste komfort og en tætsiddende rygsæk, som hverken belaster skuldre eller ryg. Du finder også større modeller fra Salomon, der er perfekte til en længere tur, hvor der er plads til alt det grej, du skal bruge til dag og nat.

Køb det online og bliv klædt godt på med Salomon

Foruden fodtøj og rygsække, kan Salomon selvfølgelig også sørge for at klæde dig godt og praktisk på. Her finder du blandt andet bukser, der er produceret i materialer, der sørger for en optimal åndbarhed under aktivitet. Vandrebukserne holder på varmen og er samtidig designet til at give dig den bedste oplevelse og komfort under din vandretur.

Salomon kan det hele, og vi har samlet et stort udvalg af billige produkter fra brandet i vores oversigt. Du kan være sikker på, at du får den højeste kvalitet fra ét af de mest populære brands inden for outdoor og trekking. Har du brug for svar på dine spørgsmål, står vi altid klar med en hjælpende hånd, så du kan finde de helt rigtige produkter til dig.